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2011
Schneider, I., Schuchardt, J. P., Meyer, H., & Hahn, A. (2011). Effect of gastric acid resistant coating of fish oil capsules on intestinal uptake of eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid. Journal of functional foods, 3(2), 129-133. https://doi.org/10.1016/j.jff.2011.03.001
Schuchardt, J. P., & Hahn, A. (2011). Bedeutung der Spurenelemente Chrom, Mangan und Molybdän in der Ernährung des Menschen. Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 11(1), 25-33.
Schuchardt, J. P., Schneider, I., Meyer, H., Neubronner, J., von Schacky, C., & Hahn, A. (2011). Incorporation of EPA and DHA into plasma phospholipids in response to different omega-3 fatty acid formulations -a comparative bioavailability study of fish oil vs. krill oil. Lipids in health and disease, 10, 7. Artikel 145. https://doi.org/10.1186/1476-511X-10-145
Schuchardt, J. P., & Hahn, A. (2011). Influence of long-chain polyunsaturated fatty acids (LC-PUFAs) on cognitive and visual development. In D. Benton (Hrsg.), Lifetime Nutritional Influences on Cognition, Behaviour and Psychiatric Illness (S. 32-78). Elsevier Ltd.. https://doi.org/10.1533/9780857092922.1.32
Schuchardt, J. P., Neubronner, J., Kressel, G., Merkel, M., von Schacky, C., & Hahn, A. (2011). Moderate doses of EPA and DHA from re-esterified triacylglycerols but not from ethyl-esters lower fasting serum triacylglycerols in statin-treated dyslipidemic subjects: Results from a six month randomized controlled trial. Prostaglandins Leukotrienes and Essential Fatty Acids, 85(6), 381-386. https://doi.org/10.1016/j.plefa.2011.07.006
Strijowski, U., & Franke, K. (2011). Kinetik der Acrylamidbildung bei kurzen Erhitzungszeiten und hohen Temperaturen. Lebensmittelchemie, 65(3).
Strijowski, U., & Franke, K. (2011). Quantification of Sugar Esters in Chocolate and Oil Samples. Food analytical methods, 4(4), 598-600. https://doi.org/10.1007/s12161-011-9210-8
Strijowski, U., Heinz, V., & Franke, K. (2011). Removal of 3-MCPD esters and related substances after refining by adsorbent material. European Journal of Lipid Science and Technology, 113(3), 368-373. https://doi.org/10.1002/ejlt.201000323
Strijowski, U., & Franke, K. (2011). Verminderung des Gehalts an 3-Monochlorpropandiol-bildenden Substanzen in Pflanzenölen durch Adsorption an Oberflächen. Lebensmittelchemie, 65(3), 60-61.
Ströhle, A. (2011). Die aktuellen Empfehlungen des US-amerikanischen Institute of Medicine (IOM) für die Vitamin-D-Zufuhr. Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, 34(8), 291-298.