Publications

Institute of Food Science and Human Nutrition

Showing results 931 - 940 out of 1067

2001


Leitzmann, C., Müller, C., Michel, P., Brehme, U., Hahn, A., & Laube, H. . (2001). Ernährung in Prävention und Therapie (1. Auflage). (1. Auflage ed.) Hippokrates Verlag GmbH.
Scheithauer, M. O., Wirsam, B., Hahn, A., Hebbelink, M., Zunft, H. J. F. ., & Leitzmann, C. (2001). Optimisation of total cholesterol to HDL ratio by a fat-modified, wholesome diet and physical activities. 401.
Ströhle, A. (2001). Arginin in der komplementären Tumortherapie. Journal of Orthomolecular Medicine, 9, 313-318.
Ströhle, A. (2001). Die Bedeutung von Arginin im arteriosklerotischen Geschehen – biochemische und therapeutische Aspekte einer semiessentiellen Aminosäure. Journal of Orthomolecular Medicine, 9, 47-62.
Ströhle, A. (2001). Einfluss von Mikronährstoffen auf das Krebsgeschehen. Journal of Orthomolecular Medicine, 9, 266-280.
Ströhle, A. (2001). Kreatinsupplemente – eine Bestandsaufnahme des aktuellen Kenntnisstandes. Journal of Orthomolecular Medicine, 9, 126-140.
Waldmann, A., & Hahn, A. (2001). In der Diskussion: Gesundheitsrisiken durch Soja? natürlich vegetarisch, 4, 7-9.
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Werlein, H. D. (2001). Discrimination of chocolates and packaging materials by an electronic nose. European Food Research and Technology, 212(4), 529-533. https://doi.org/10.1007/s002170000271
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