Publications

Institute of Food Science and Human Nutrition

Showing results 891 - 900 out of 1067

2002


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Franke, K., & Kießling, M. (2002). Influence of spray drying conditions on functionality of dried whole egg: Functionality of spray-dried whole egg. Journal of the Science of Food and Agriculture, 82(15), 1837-1841. https://doi.org/10.1002/jsfa.1269
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Hahn, A., & Wolters, M. (2002). Bilanzierte Diäten – Diatetische Lebensmittel für besondere medizinische Zwecke. Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 142(47), 5748-5757.
Hahn, A. (2002). Ernährung, Nährstoff, Ernährungszweck – aus ernährungsphysiologischer Sicht. Zeitschrift für das gesamte Lebensmittelrecht, 29(1), 1-17.
Hahn, A., Waldmann, A., Koschizke, J. W., & Leitzmann, C. (2002). Iron status of female vegans – results from the German Vegan Study. Abstract from 4th International Congress of Vegetarian Nutrition, Loma Linda, United States.
Hahn, A., Ströhle, A., Schmitt, B., & Watkinson, B. . (2002). Wirkstoffe funktioneller Lebensmittel in der Prävention der Arteriosklerose, Teil 1: Physiologische Grundlagen der Wirkung von Omega-3-Fettsäuren. Ernährungs-Umschau, 49(5), 172-178.
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Marohn, S., Mildenstein, K., Wirth, A., & Hahn, A. (2002). Gründe für den Abbruch eines ambulanten Gewichtsreduktionsprogramms. Aktuelle Ernährungsmedizin, 27, 345.