Our publications
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2011
Ströhle, A., Zänker, K., & Hahn, A. . (2011). Mikronährstoffe bei onkologischen Patienten. Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 151(17), 2070-2079.
Ströhle, A. (2011). Vitamin-D-Bedarfsdeckung durch Sonnenlicht. Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, 34(10), 388-389.
Ströhle, A. (2011). Vitamin D – ein „archaischer“ Steroidabkömmling im Blickfeld der aktuellen Ernährungsforschung. Naturwissenschaftliche Rundschau, 64, 173-180.
Ströhle, A. (2011). Vitamin D im Blickfeld der Prävention. Ernährung im Fokus, 11(6), 242-253.
Ternes, W., Drotleff, A. M., Bohnsack, C., Schneider, I., & Hahn, A. (2011). Tocotrienol extracts from barley by-products: unique health benefits of the better Vitamin E. In H. Podbielska, & T. Trziszka (Eds.), Biomedical Engineering Acta. Nutraceutics, biomedical remedies and physiotherapeutic methods for prevention of civilization-related diseases, Band 4 (Vol. 4, pp. 43-51). Indygo Zahir Media.
Tirpanalan, Ö., Zunabovic, M., Domig, K. J., & Kneifel, W. (2011). Mini review: Antimicrobial strategies in the production of fresh-cut lettuce products. In A. Méndez-Vilas (Ed.), Science against microbial pathogens: Communicating current research and technological advances (pp. 176-188). Formatex Research Center.
Willers, J., Kressel, G., & Hahn, A. . (2011). Formuladiäten als Mahlzeitenersatz. Adipositas Spektrum, 7(5), 10-15.
2010
Buxmann, W., Franke, K., & Bindrich, U. (2010). Eigelb mit höherer Emulgieraktivität. Lebensmitteltechnik (Print), 42(1-2), 27-28.
Buxmann, W., Bindrich, U., & Franke, K. (2010). Einsatz unterschiedlicher Phospholipasen zur Modifizierung der Phospholipide des Eigelbs. Chemie Ingenieur Technik, 82(9), 1509. https://doi.org/10.1002/cite.201050295
Buxmann, W., Franke, K., Bindrich, U., Heinz, V., & Knorr, D. (2010). Influencing emulsifying properties of egg yolk by enzymatic modification by phospholipase D from Streptomyces chromofuscus: Part 1: Technological properties of incubated egg yolk. Colloids and Surfaces B: Biointerfaces, 76(1), 186-191. https://doi.org/10.1016/j.colsurfb.2009.10.032