Showing results 601 - 610 out of 1059
2010
Esatbeyoglu, T., Hillebrand, S., & Winterhalter, P. (2010). Analysis of phenolic substances in chokeberry juices (Aronia melanocarpa),Analytik von phenolischen Inhaltsstoffen in Aroniasäften (Aronia melanocarpa). Deutsche Lebensmittel-Rundschau (DLR).
Esatbeyoglu, T., Wray, V., & Winterhalter, P. (2010). Dimeric procyanidins: screening for B1 to B8 and semisynthetic preparation of B3, B4, B6, And B8 from a polymeric procyanidin fraction of white willow bark (Salix alba). Journal of Agricultural and Food Chemistry. https://doi.org/10.1021/jf101023e
Esatbeyoglu, T., & Winterhalter, P. (2010). Preparation of dimeric procyanidins B1, B2, B5, and B7 from a polymeric procyanidin fraction of black chokeberry (Aronia melanocarpa). Journal of Agricultural and Food Chemistry. https://doi.org/10.1021/jf904354n
Franke, K. (2010). Ganz auf Bräunung fokussiert - Untersuchungen zum Einfluss des Wassergehalts von vorfrittierten Pommes frites. Lebensmitteltechnik, 42(3), 42-43.
Franke, K., & Hukelmann, B. (2010). Hygiene und Funktionalität vereint - Vakuum-Greifer für automatisiertes Handling von Fleisch und Fleischwaren. Fleischwirtschaft, 90(12), 42-44.
Franke, K., & Hukelmann, B. (2010). Neue Generation von Vakuumgreifern. Backtechnik europe, 0(4), 22-25.
Franke, K. (2010). Sicheres und hygienisches Handling von Lebensmitteln - Anforderungen an die Robotergreifer. Paper presented at DLG-Symposium "Roboter in der Lebensmittelherstellung", Quakenbrück, Germany.
Fritzsche, B., Schuchardt, J. P., Schmidt, A., Nau, H., Schweigert, F. J., & Rühl, R. (2010). CYP26A1-specific antagonist influence on embryonic implantation, gene expression and endogenous retinoid concentration in rats. Reproductive Toxicology, 30(3), 446-451. https://doi.org/10.1016/j.reprotox.2010.05.005
Hagenmeyer, M., & Hahn, A. (2010). Die "geheimen" Rezepturen der EFSA. Zeitschrift für Stoffrecht StoffR, 7(6), 261-278.
Hagenmeyer, M., & Hahn, A. (2010). Surprisingly "cheap" Health Claims for Food Supplements - By Courtesy of EFSA. European Food and Feed Law Review, 5(6), 325-340.