Publications

Institute of Food Science and Human Nutrition

Showing results 881 - 890 out of 1064

2003


Wolters, M., Hermann, S., & Hahn, A. (2003). B vitamin status and concentrations of homocysteine and methylmalonic acid in elderly German women. American Journal of Clinical Nutrition, 78(4), 765-772. https://doi.org/10.1093/ajcn/78.4.765
Wolters, M., & Hahn, A. (2003). Plasma ubiquinone status and response to six-month supplementation combined with multivitamins in healthy elderly women – Results of a randomized, double-blind, placebo-controlled study. International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 73(3), 207-214. https://doi.org/10.1024/0300-9831.73.3.207

2002


Bindrich, U., & Franke, K. (2002). Reiftypen auf der Schokolade - Fettreif und Zuckerreif sicher unterscheiden. Zucker- und Süßwarenwirtschaft (ZSW), 55(3), 27-28.
Franke, K., Heinzelmann, K., & Tscheuschner, H.-D. (2002). Am besten trocken. Süsswaren, 46(5), 24-25.
Franke, K. (2002). A Modified Fictitious Heat Flow Method for Numerical Calculation of Food Freezing Processes. Chemical Engineering and Technology, 25(9), 279-283. https://doi.org/10.1002/1618-2863(20020910)2:9<279::aid-elsc279>3.0.co;2-r
Franke, K., Heinzelmann, K., & Tscheuschner, H.-D. (2002). Einfluss von Feuchte und Emulgator auf Struktur und Rheologie von Zucker-Kakaobutter-Dispersionen nach der Feinvermahlung. Chemie Ingenieur Technik, 74(11), 1633-1636. https://doi.org/10.1002/1522-2640(20021115)74:11<1633::aid-cite1633>3.0.co;2-4
Franke, K., Heinzelmann, K., & Tscheuschner, H.-D. (2002). Feinvermahlung und Conchieren der Schokoladenmasse unter Berücksichtigung des Wassergehaltes. Paper presented at Schokotechnik 2002, Köln, Germany.
Franke, K., Heinzelmann, K., & Tscheuschner, H.-D. (2002). Feststoffkomponente Milchpulver als Feuchtelieferant. Zucker- und Süßwarenwirtschaft (ZSW), 55(6), 16-18.
Franke, K., Tscheuschner, H.-D., & Scheruhn, E. (2002). Influence of milk powder properties on flow behaviour of milk chocolate. Milchwissenschaft, 57(9/10), 535-539.
Franke, K., & Kießling, M. (2002). Influence of spray drying conditions on functionality of dried whole egg: Functionality of spray-dried whole egg. Journal of the Science of Food and Agriculture, 82(15), 1837-1841. https://doi.org/10.1002/jsfa.1269