Publications

Institute of Food Science and Human Nutrition

Showing results 781 - 790 out of 1060

2005


Hülsmann, O., & Hahn, A. (2005). Nahrungsergänzung im sport. Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 145(45), 56-62.
Hülsmann, O., & Hahn, A. . (2005). Nahrungsergänzungsmittel im Sport – Was ist empfehlenswert. Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 145(45), 5970-5976.
Hülsmann, O., Ströhle, A., Wolters, M., & Hahn, A. . (2005). Selen und Zink in Prävention und Therapie. Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 145(11), 1288-1296.
Kütemeyer, C., Froeck, M., Werlein, H. D., & Watkinson, B. M. (2005). The influence of salts and temperature on enzymatic activity of microbial transglutaminase. FOOD CONTROL, 16(8 SPEC. ISS.), 735-737. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2004.06.012
Leitzmann, C., Keller, M., & Hahn, A. . (2005). Alternative Ernährungsformen (2. Auflage). (2. Auflage ed.) Hippokrates Verlag GmbH.
Reimerdes, E. H., & Franke, K. (2005). Eiprodukte als funktionelle Bestandteile in Backwaren. Paper presented at 34. Wissenschaftliche Informationstagung der Berliner Gesellschaft für Getreideforschung e.V., Berlin, Germany.
Schmitt, B., Wolters, M., Bub, A., Barth, S. W., & Hahn, A. (2005). Role of MTHFR genetic polymorphisms in homocysteine reduction by vitamin supplementation. Abstract from 4th Conference on Hyperhomocysteinemia, Saarbrücken, Germany.
Schmitt, B., Triebel, T. ., Kühn-Velten, W. N., & Hahn, A. (2005). Statusbestimmung der ADMA-Plasmakonzentration bei Personen mit erhöhtem kardiovaskulärem Risiko. Proceedings of the German Nutrition Society, 7, 66.
Stefan, M., Hopf, H., Schuchardt, J. P., Eichele, G., & Nau, H. (2005). Synthesis and Characterization of a New Vitamin A Metabolite. Abstract from 85th Spring Meeting of the Chemical Society of Japan, Yokohama, Japan.
Stettin, D., Ströhle, A., Wolters, M., & Hahn, A. . (2005). Ernährung und Osteoporose – Bedeutung von Calcium und Vitamin D. Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 145(15), 1766-1772.