Publications

Institute of Food Science and Human Nutrition

Showing results 771 - 780 out of 1060

2006


Wolters, M., Hermann, S., Golf, S., Katz, N., & Hahn, A. (2006). Selenium and antioxidant vitamin status of elderly German women. European Journal of Clinical Nutrition, 60(1), 85-91. https://doi.org/10.1038/sj.ejcn.1602271
Wolters, M., & Hahn, A. (2006). Vitamin B12. In T. Gebel, A. Hartwig, & H. Dunkelberg (Eds.), Handbuch der Lebensmitteltoxikologie. Belastungen, Wirkungen, Lebensmittelsicherheit, Hygiene (pp. 2075-2101). Wiley - VCH Verlag GmbH & CO. KGaA.

2005


Franke, K., & Reimerdes, E. H. (2005). Aktueller Stand der Herstellung von qualitativ hochwertigen, frittierten Kartoffelprodukten unter Berücksichtigung der Acrylamidbildung. Paper presented at GDL-Symposium "Kartoffeln und Kartoffeltechnologie", München, Germany.
Franke, K., Sell, M., & Reimerdes, E. H. (2005). Quality related minimization of acrylamide formation--an integrated approach. Advances in Experimental Medicine and Biology, 561, 357-369. https://doi.org/10.1007/0-387-24980-X_27
Hahn, A., Ströhle, A., & Winters, J. (2005). Der Sachverstands-Overkill oder: Über das wissenschaftliche Niveau im Lebensmittelrecht; Anmerkung zum Urteil OLG München. Zeitschrift für das gesamte Lebensmittelrecht, 33(1), 87-96.
Hahn, A., & Winters, J. (2005). Die Neuordnung des Lebensmittel- und Futtermittelrechts. Ernährungs-Umschau, 52(10), 392-398.
Hahn, A., & Winters, J. (2005). Lebensmittel- und Futtermittelgesetzbuch – neues Lebensmittelgesetz in Kraft getreten. Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 145(43), 5723-5728.
Hahn, A., Ströhle, A., & Wolters, M. (2005). Sekundäre Pflanzenstoffe – die neuen „Vitamine“? Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 145(5), 73-80.
Hahn, A., & Hülsmann, O. (2005). Vegetarische Ernährung, L-Carnitin? natürlich vegetarisch, 4, 18-19.
Hülsmann, O., Ströhle, A., Wolters, M., & Hahn, A. . (2005). Mineralstoffe – ist eine Supplementierung immer sinnvoll? Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 145(8), 964-974.