Publikationsliste Prof. Dr. Andreas Hahn
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2014
Hahn, A. (2014). Nährstoffsupplemente: Frauenspezifisch. PTA Magazin, 7, 48-49.
Kayacelebi, A. A., Pham, V. V., Willers, J., Hahn, A., Stichtenoth, D. O., Jordan, J., & Tsikas, D. (2014). Plasma homoarginine (hArg) and asymmetric dimethylarginine (ADMA) in patients with rheumatoid arthritis: Is homoarginine a cardiovascular corrective in rheumatoid arthritis, an anti-ADMA? International Journal of Cardiology, 176(3), 1129-1131. https://doi.org/10.1016/j.ijcard.2014.07.296
Rathke, K. D., Teufer, T., & Hahn, A. (2014). 111. Verordnung (EG) Nr. 1924/2006 des Europäischen Parlaments und des Rates über nährwert- und gesundheitsbezogene Angaben über Lebensmittel, Zipfel W, Rathke KD (Hrsg.): Lebensmittelrecht (Loseblatt-Kommentar), 160. Ergänzungslieferung. Verlag C.H. Beck.
Rathke, K. D., Teufer, T., & Hahn, A. (2014). 126. Verordnung (EG) Nr. 1925/2006 des Europäischen Parlamentes und des Rates über den Zusatz von Vitaminen und Mineralstoffen sowie bestimmten anderen Stoffen zu Lebensmitteln, In: Zipfel W, Rathke KD (Hrsg.): Lebensmittelrecht (Loseblatt-Kommentar), 158. Ergänzungslieferung. Verlag C.H. Beck.
Schebb, N. H., Ostermann, A. I., Yang, J., Hammock, B. D., Hahn, A., & Schuchardt, J. P. (2014). Comparison of the effects of long-chain omega-3 fatty acid supplementation on plasma levels of free and esterified oxylipins. Prostaglandins and Other Lipid Mediators, 113-115, 21-29. https://doi.org/10.1016/j.prostaglandins.2014.05.002
Schebb, N. H., Hammock, B. D., Hahn, A., & Schuchardt, J. P. (2014). Modulation of free and esterified plasma Oxylipin levels in response to n3-fatty acid supplementation. Abstract von 15th Winter Eicosanoid Conference, Baltimore, USA / Vereinigte Staaten.
Schuchardt, J. P., Willenberg, I., Hammock, B. D., Hahn, A., & Schebb, N. H. (2014). A single dose of long-chain n-3 PUFAs induces significant changes in oxylipin patterns of human plasma. Abstract von Congress of the International Society for the Study of Fatty Acids & Lipids , Stockholm, Schweden.
Schuchardt, J. P., Neubronner, J., Block, R. C., von Schacky, C., & Hahn, A. (2014). Associations between Omega-3-Index increase and triacylglyceride decrease in subjects with hypertriglyceridemia in response to six month of EPA and DHA supplementation. Prostaglandins Leukotrienes and Essential Fatty Acids, 91(4), 129-134. https://doi.org/10.1016/j.plefa.2014.07.014
Schuchardt, J. P., Schneider, I., Willenberg, I., Yang, J., Hammock, B. D., Hahn, A., & Schebb, N. H. (2014). Increase of EPA-derived hydroxy, epoxy and dihydroxy fatty acid levels in human plasma after a single dose of long-chain omega-3 PUFA. Prostaglandins and Other Lipid Mediators, 109-111, 23-31. https://doi.org/10.1016/j.prostaglandins.2014.03.001
Schuchardt, J. P., Willenberg, I., Schmidt, S., Hahn, A., & Schebb, N. H. (2014). Modulation des Oxylipinmusters im Blut durch Fischölsupplementation. Abstract von Regionaltagung-Nord Lebensmittelchemische Gesellschaft, Hamburg, Deutschland.