List of Publications

Nutrition Physiology and Human Nutrition

Showing results 501 - 510 out of 712

2005


Hahn, A., & Winters, J. (2005). Die Neuordnung des Lebensmittel- und Futtermittelrechts. Ernährungs-Umschau, 52(10), 392-398.
Hahn, A., & Winters, J. (2005). Lebensmittel- und Futtermittelgesetzbuch – neues Lebensmittelgesetz in Kraft getreten. Deutsche Apotheker Zeitung, 145(43), 5723-5728.
Hahn, A., Ströhle, A., & Wolters, M. (2005). Sekundäre Pflanzenstoffe – die neuen „Vitamine“? Deutsche Apotheker Zeitung, 145(5), 73-80.
Hahn, A., & Hülsmann, O. (2005). Vegetarische Ernährung, L-Carnitin? natürlich vegetarisch, 4, 18-19.
Hülsmann, O., Ströhle, A., Wolters, M., & Hahn, A. . (2005). Mineralstoffe – ist eine Supplementierung immer sinnvoll? Deutsche Apotheker Zeitung, 145(8), 964-974.
Hülsmann, O., & Hahn, A. . (2005). Nahrungsergänzungsmittel im Sport – Was ist empfehlenswert. Deutsche Apotheker Zeitung, 145(45), 5970-5976.
Hülsmann, O., Ströhle, A., Wolters, M., & Hahn, A. . (2005). Selen und Zink in Prävention und Therapie. Deutsche Apotheker Zeitung, 145(11), 1288-1296.
Leitzmann, C., Keller, M., & Hahn, A. . (2005). Alternative Ernährungsformen (2. Auflage). (2. Auflage ed.) Hippokrates Verlag GmbH.
Schmitt, B., Wolters, M., Bub, A., Barth, S. W., & Hahn, A. (2005). Role of MTHFR genetic polymorphisms in homocysteine reduction by vitamin supplementation. Abstract from 4th Conference on Hyperhomocysteinemia, Saarbrücken, Germany.
Schmitt, B., Triebel, T. ., Kühn-Velten, W. N., & Hahn, A. (2005). Statusbestimmung der ADMA-Plasmakonzentration bei Personen mit erhöhtem kardiovaskulärem Risiko. Proceedings of the German Nutrition Society, 7, 66.