Showing results 171 - 180 out of 712
2015
Schuchardt, J. P., Heine, S., & Hahn, A. (2015). A combination of palm oil tocotrienols and citrus peel polymethoxylated flavones does not influence elevated LDL cholesterol and high-sensitivity C-reactive protein levels. European Journal of Clinical Nutrition, 69(11), 1209-1214. https://doi.org/10.1038/ejcn.2015.44
Schuchardt, J. P., Möller, K., Ostermann, A. I., Rund, K., Thoms, S., Stahl, F., & Hahn, A. (2015). Levels of free blood oxylipins in obese subjects before and after weight reduction. Abstract from 14th international conference, Budapest, Hungary.
Schuchardt, J. P., Ostermann, A. I., Stork, L., Hahn, A., & Schebb, N. H. (2015). Short and long term effect of DHA supplementation on fatty acid and oxylipin profiles in blood in healthy young men. Abstract from 14th international conference, Budapest, Hungary.
Ströhle, A. (2015). Aktualisierte evidenzbasierte Leitlinie der DGE – eine kritische Würdigung. Diabetes, Stoffwechsel und Herz, 24(6), 379-386.
Ströhle, A., Hahn, A., & Wolters, M. (2015). Ballaststoffe in Prävention und Therapie des Diabetes mellitus Typ 2. Ernährung im Fokus, 15(11/12), 338-345.
Ströhle, A., Hadji, P., & Hahn, A. (2015). Calcium and bone health – goodbye, calcium supplements? CLIMACTERIC, 18(5), 702-714. https://doi.org/10.3109/13697137.2015.1016419
Ströhle, A., & Hahn, A. . (2015). Essen wie in der Steinzeit – Darwin als ultimativer Ernährungsratgeber!? Teil 4: Fragen der Evolutionsgenetik und präventivmedizinisches Potenzial der Paläodiät. Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 15(2), 1-7.
Ströhle, A. (2015). Fettzufuhr und Prävention ausgewählter ernährungsmitbedingter Erkrankungen. Ernährung im Fokus, 15(5-6), 142-145.
Ströhle, A. (2015). Fettzufuhr und Prävention ausgewählter Krankheiten. Aktualisierte Leitlinie der Deutschen Gesellschaft für Ernährung. Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, 38(11), 455-457.
Ströhle, A., & Bohn, T. . (2015). Folate and Prevention of neural tube defects: new insights from a bayesian model. International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 85(3-4), 109-111. https://doi.org/10.1024/0300-9831/a000229