Showing results 151 - 160 out of 712
2016
Ulsemer, P., Toutounian, K., Kressel, G., Goletz, C., Schmidt, J., Karsten, U., Hahn, A., & Goletz, S. (2016). Impact of oral consumption of heat-treated Bacteroides xylanisolvens DSM 23964 on the level of natural TF-α-specific antibodies in human adults. Beneficial microbes, 7(4), 485-500. https://doi.org/10.3920/bm2015.0143
Von Moeller, F., Hartmann-Schneiders, T., & Ströhle, A. (2016). Die Bedeutung von Mikronährstoffen für den Schlaf. Schlaf, 5(2), 78-83. https://doi.org/10.1055/s-0037-1618319
Willers, J., Heinemann, M., Bitterlich, N., & Hahn, A. (2016). Welche Bedeutung besitzt die Mehrfachverwendung von Nahrungsergänzungsmitteln? Daten einer deutschlandweiten Verbraucherbefragung. Journal fur Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, 11(1), 43-51. https://doi.org/10.1007/s00003-015-0981-5
Witte, A. V., Köbe, T., Graunke, A., Schuchardt, J. P., Hahn, A., Tesky, V. A., Pantel, J., & Flöel, A. (2016). Impact of leptin on memory function and hippocampal structure in mild cognitive impairment. Human brain mapping, 37(12), 4539-4549. https://doi.org/10.1002/hbm.23327
Worm, N., & Ströhle, A. . (2016). Nicht-alkoholische Fettleber. Ein unabhängiger Risikofaktor für Typ-2-Diabetes und kardiovaskuläre Erkrankungen. Nutrition-News, 3(16), 22-24.
Worm, N., Stein, J., & Ströhle, A. (2016). Nichtalkoholische Fettlebererkrankung. Diabetes, Stoffwechsel und Herz, 25(2), 85-94.
Worm, N., Stein, J., & Ströhle, A. . (2016). Nichtalkoholische Fettlebererkrankung - Ursachen, Folgen, Ernährungstherapie. Ernährung & Medizin, 31(2), 67-72. https://doi.org/10.1055/s-0042-106660
2015
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Gellert, S., Ströhle, A., Willers, J., & Hahn, A. (2015). Sunshine duration and vitamin d status – results from the “vitaminfemin” study. Abstract from 37th ESPEN Congress, Lissabon, Portugal.