List of Publications

Nutrition Physiology and Human Nutrition

Showing results 201 - 210 out of 712

2015


Willers, J., Heinemann, M., Bitterlich, N., & Hahn, A. (2015). Zufuhr von Vitaminen und Mineralstoffen über Nahrungsergänzungsmittel - Ergebnisse einer deutschlandweiten Verbraucherbefragung. Abstract from 52. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Halle-Wittenberg, Germany.

2014


Behrendt, I., Willers, J., Hadji, P., & Hahn, A. . (2014). Mikronährstoffe in verschiedenen Lebensphasen der Frau (Teil 1) Doppelbelastung: Der Spagat zwischen Esstisch und Büro. Gyne, 35(1), 33-37.
Behrendt, I., Willers, J., Hadji, P., & Hahn, A. . (2014). Mikronährstoffe in verschiedenen Lebensphasen der Frau (Teil 2) Postmenopause: Für Herz und Knochen. Gyne, 35(3), 39-44.
Drotleff, A. M., Bohnsack, C., Schneider, I., Hahn, A., & Ternes, W. (2014). Human oral bioavailability and pharmacokinetics of tocotrienols from tocotrienol-rich (tocopherol-low) barley oil and palm oil formulations. Journal of functional foods, 7(1), 150-160. https://doi.org/10.1016/j.jff.2014.01.001
Graunke, A., Köbe, T., Schnelle, A., Kerti, L., Schuchardt, J. P., Hahn, A., Tesky, V. A., Pantel, J., Flöel, A., & Witte, A. V. (2014). Decreased serum leptin in patients with mild cognitive impairment. Abstract from Alzheimer's Association International Conference, Kopenhagen , Denmark.
Hahn, A. (2014). Lebensmittel als Risiko? Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 14(4).
Hahn, A. (2014). Nährstoffsupplemente: Frauenspezifisch. PTA Magazin, 7, 48-49.
Jakobs, S. (2014). Scientific Substantiation of Health Claims made on foods in the European Union and the United States. Abstract from Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, United States.
Kayacelebi, A. A., Pham, V. V., Willers, J., Hahn, A., Stichtenoth, D. O., Jordan, J., & Tsikas, D. (2014). Plasma homoarginine (hArg) and asymmetric dimethylarginine (ADMA) in patients with rheumatoid arthritis: Is homoarginine a cardiovascular corrective in rheumatoid arthritis, an anti-ADMA? International Journal of Cardiology, 176(3), 1129-1131. https://doi.org/10.1016/j.ijcard.2014.07.296
Rathke, K. D., Teufer, T., & Hahn, A. (2014). 111. Verordnung (EG) Nr. 1924/2006 des Europäischen Parlaments und des Rates über nährwert- und gesundheitsbezogene Angaben über Lebensmittel, Zipfel W, Rathke KD (Hrsg.): Lebensmittelrecht (Loseblatt-Kommentar), 160. Ergänzungslieferung. Verlag C.H. Beck.