Showing results 411 - 420 out of 1056
2014
Hahn, A. (2014). Nährstoffsupplemente: Frauenspezifisch. PTA Magazin, 7, 48-49.
Jakobs, S. (2014). Scientific Substantiation of Health Claims made on foods in the European Union and the United States. Abstract from Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, United States.
Kalyan, S., Huebbe, P., Esatbeyoglu, T., Niklowitz, P., Côté, H. C. F., Rimbach, G., & Kabelitz, D. (2014). Nitrogen-bisphosphonate therapy is linked to compromised coenzyme Q10 and vitamin e status in postmenopausal women. Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, 99(4), 1307-1313. https://doi.org/10.1210/jc.2013-3648
Kayacelebi, A. A., Pham, V. V., Willers, J., Hahn, A., Stichtenoth, D. O., Jordan, J., & Tsikas, D. (2014). Plasma homoarginine (hArg) and asymmetric dimethylarginine (ADMA) in patients with rheumatoid arthritis: Is homoarginine a cardiovascular corrective in rheumatoid arthritis, an anti-ADMA? International Journal of Cardiology, 176(3), 1129-1131. https://doi.org/10.1016/j.ijcard.2014.07.296
Menoyo, D., Sanz-Bayón, C., Nessa, A. H., Esatbeyoglu, T., Faizan, M., Pallauf, K., De Diego, N., Wagner, A. E., Ipharraguerre, I., Stubhaug, I., & Rimbach, G. (2014). Atlantic salmon (Salmo salar L.) as a marine functional source of gamma-tocopherol. Marine drugs, 12(12), 5944-5959. https://doi.org/10.3390/md12125944
Piegholdt, S., Pallauf, K., Esatbeyoglu, T., Speck, N., Reiss, K., Ruddigkeit, L., Stocker, A., Huebbe, P., & Rimbach, G. (2014). Biochanin A and prunetin improve epithelial barrier function in intestinal CaCo-2 cells via downregulation of ERK, NF-κB, and tyrosine phosphorylation. Free Radical Biology and Medicine, 70, 255-264. https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2014.02.025
Rathke, K. D., Teufer, T., & Hahn, A. (2014). 111. Verordnung (EG) Nr. 1924/2006 des Europäischen Parlaments und des Rates über nährwert- und gesundheitsbezogene Angaben über Lebensmittel, Zipfel W, Rathke KD (Hrsg.): Lebensmittelrecht (Loseblatt-Kommentar), 160. Ergänzungslieferung. Verlag C.H. Beck.
Rathke, K. D., Teufer, T., & Hahn, A. (2014). 126. Verordnung (EG) Nr. 1925/2006 des Europäischen Parlamentes und des Rates über den Zusatz von Vitaminen und Mineralstoffen sowie bestimmten anderen Stoffen zu Lebensmitteln, In: Zipfel W, Rathke KD (Hrsg.): Lebensmittelrecht (Loseblatt-Kommentar), 158. Ergänzungslieferung. Verlag C.H. Beck.
Reisinger, M., Tirpanalan, Ö., Huber, F., Kneifel, W., & Novalin, S. (2014). Investigations on a wheat bran biorefinery involving organosolv fractionation and enzymatic treatment. Bioresource technology, 170, 53-61. https://doi.org/10.1016/j.biortech.2014.07.068
Schebb, N. H., Ostermann, A. I., Yang, J., Hammock, B. D., Hahn, A., & Schuchardt, J. P. (2014). Comparison of the effects of long-chain omega-3 fatty acid supplementation on plasma levels of free and esterified oxylipins. Prostaglandins and Other Lipid Mediators, 113-115, 21-29. https://doi.org/10.1016/j.prostaglandins.2014.05.002