List of Publications

Nutrition Physiology and Human Nutrition

Showing results 301 - 310 out of 712

2012


Ströhle, A. (2012). Sonnenlichtexposition und Vitamin-D-Stoffwechsel – Die biochemische Fundierung der klassischen Heliotherapie? Naturheilpraxis, 1, 58-64.
Ströhle, A. (2012). Valproinsäure-induziertes Carnitin-Defizit - Pathobiochemie und klinische Konsequenzen. Psychopharmakotherapie, 19(1), 3-9.
Ströhle, A. (2012). Vitamin C in der Prävention - welche Dosis ist "optimal"? Deutsche Apotheker Zeitung, 152(33), 4015-4017.
Ströhle, A. (2012). Vitaminzufuhr – wie gut ist sie? Deutsche Apotheker Zeitung, 152, 5274-5275.
Ströhle, A. (2012). Zusammenhang zwischen Ernährungsweise und Gesundheitszustand. Die Säule, 1, 12-15.
Teufer, T., Hagenmeyer, M., & Hahn, A. (2012). Case Report - The Water-Claim Proceedings: Statement of Claim. European Food and Feed Law Review, 7(1), 28-52.
Ulsemer, P., Toutounian, K., Kressel, G., Schmidt, J., Karsten, U., Hahn, A., & Goletz, S. (2012). Safety and tolerance of Bacteroides xylanisolvens DSM 23964 in healthy adults. Beneficial microbes, 3(2), 99-111. https://doi.org/10.3920/BM2011.0051
Willers, J., & Hahn, A. (2012). Cardiovascular risk in patients with rheumatoid arthritis: assessment of several traditional risk parameters and a German risk score model. Rheumatology international, 32(12), 3741-3749. https://doi.org/10.1007/s00296-011-2238-7
Willers, J., Schuchardt, J. P., & Hahn, A. . (2012). Die Bedeutung langkettiger mehrfach ungesättigter Fettsäuren für die kognitive Entwicklung. Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 12(2), 6-12.
Willers, J., Schuchardt, J. P., Witte, A. V., Wegmann, M., Tesky, V. A., Kübke, JK., Pantel, J., Hahn, A., & Flöel, A. (2012). Effects of omega-3-fatty acid or resveratrol supplementation on cognitive functions in mild cognitive impairment - study concept and preliminary results. Abstract from Kiel Food Science Symposium, Kiel, Germany.